태광고등학교 - 교환학생게시판 글읽기 입니다.

class trip : Andrea
송현미
2016-12-21

안녕하세요! 저는 안드레아입니다. 저는 태광고등학교 일 학년육반입니다. 미국에서온 교환학생입니다. 저희반친구들이랑  에버랜드에 갔어요. 아침에 친구들과 함께 버스를 탔습니다. We listened to music in the bus ride to Everland. In the morning I was very sleepy so I think I fell asleep on the bus ride to Everland. When my class arrived we got out of the bus and waited outside of the ticket gates for a bit. I was excited because I love amusement parks. I was with one of my mentors and two classmates. My mentor really wanted to go on the T.Express so we as soon as we got our ticket we went  into Everland really quickly. We headed to the T Express very quickly. When we got there the was already a long line and the wait was about 2 hours. We decided to go on other rides and come back later. The first ride we went in line for was a water ride. Unfortunately I don't remember the name but it was very fun! It was a round boat that would float on a little river and there were animal statues as well. I only got a little bit wet from the splashes. After the ride was finished we walked around and looked for another ride. The next one we go in line for was another water ride. This one was like a very small roller coaster that was on water. We waited longer for this ride than the first one. We also went to Aesops village and my mentor and her friend took a picture with the gold-painted foreigners at the entrance of the village.  Since it was lunch time we went to find a place to eat and they decided to go to KFC. I brought a sandwich so I only bought a drink and a biscuit. We all ate together at a table inside KFC. After lunch my mentor and her friend went to get in line for the T Express but me and another classmate didn't want to go so we went back to Aesop Village and looked around more. We went on a smaller roller later and into the music garden. Then we went to go look at the pandas. There were also monkeys and a red panda.  After looking at the animals we decided to start heading back because there wasn't enough time to wait for another ride. We stopped and looked at the line store in Everland before leaving. My class all gathered and we rode the bus back home.
I really enjoyed the trip with my classmates! Thank you for making it a great day 1-6!!!